Stiri

Anunt licitatie publica

                                                                                     Anunt

  Comuna Gălăuțaș,cu sediul in comuna Gălăuțaș,Sat Gălăuțaș,nr.1,județul Harghita,cod 4367981,anunță închirierea prin procedura de licitație a terenurilor categoria de folosință pasune care aparțin domeniului public al comunei Gălăuțaș :

1.Informații generale privind locatorul:

Obiectul închirierii il constituie terenurile,categoria de folosință pasune ,din domeniul public al comunei Gălăuțaș,în suprafață de 32,78 HA SECU.

Licitația publică prin strigare va avea loc la data 22.05.2019 ora 10:00 ,înscrierea la licitație se va face până la data de 21.05.2019 ora 12:00.

  1. Informații privind caietul de sarcini:

Caietul de sarcini poate fi procurat de la sediul Primariei comunei Gălăuțaș,Sat Gălăuțaș ,nr.1,județul Harghita .

Compartiment agricol,tel 0266-345604

În caz de neadjudecare se va organiza o noua licitație in data de 29.05.2019 ora 10:00 ,înscrierea la a doua licitație se va face până la data de 28.05.2019 ora 12:00 .

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This:

Citeste.

1 Mai Fotbalicesc

Printre nori și amenințări de furtună, fotbalul a căștigat! Oamenii s-au simțit bine, au concurat și la final a fost o zi reușită! Vă așteptăm și anul viitor!

Share This:

Citeste.

Locuri speciale pentru afisajul electoral

Share This:

Citeste.

Școala din Gălăuțaș Pîrâu se află într-un program amplu de reabilitare

Timpul își pune amprenta asupra oamenilor, locurilor și nu în ultimul rând a clădirilor. Clădirea școlii din Gălăuțaș -Pîrâu, construită în 1970, a întrat într-un amplu program de reabilitare și modernizare. Se realizează lucrări de modernizare și reabilitare a construcției precum și de creștere a gradului de economie energetică prin anveloparea acesteia cu vată bazaltică, creșterea securității la incendiu prin ignifugarea tuturor părților lemnoase, a planșeului și a șarpantei. Clădirea o să fie prevăzută cu rampă adecvată persoanelor cu dizabilități, copertină la intrarea în clădire, pardoseli adecvate sălilor de clasă. Construcția va beneficia de grup sanitar nou destinat elevilor și grup sanitar pentru cadrele didactice, cabinet medical și se va realiza racordul la rețeaua principală de canalizare. Totodată la finalizarea lucrărilor, școala va beneficia de dotări noi moderne și ergonomice.

Share This:

Citeste.

Teren de sport nou la Școala Dumitru Gafton din Gălăuțaș

Teren de sport nou la Școala Dumitru Gafton din Gălăuțaș

În această perioadă lucrările de amenajare a terenului de sport sintetic se apropie de finalizare. Terenul va avea o suprafață desfășurată de 930 m² și oferă condiții deosebite pentru practicarea următoarelor sporturi: minifotbal, baschet, handbal, atletism (terenul este dotat cu pistă de alergare și groapă de nisip pentru săritura în lungime). Terenul de sport este dotat în interior cu băncuțe adaptate activităților sportive. În exteriorul terenului de sport este amenajat pavaj pietonal. Vom revenii cu informații noi în perioada următoare după finalizarea lucrărilor.

Share This:

Citeste.

 

Share This:

Comments are closed.